Hiilentarina

Sisustus-Hiili

 on 35-vuotiaan naisen yritys, joka on perustettu 2014 ja ensimmäiset kaksi vuotta Hiili oli sivutoiminen yritys. Kun sitten rohkeus riitti, 2016 syksyllä minusta tuli koko päiväisesti yrittäjä.

Tarinaa Hiilen takana on kysytty usein.... miksi Hiili?
Sisustus-Hiili nimenä tuli mukaan viime tipassa... ollessani kilpailuttamassa pankkeja ja vakuutuksia totesin, että ensimmäinen yrityksen nimeksi kaavailemani nimi Sisustus-Foelie ei  toiminut. Kaikki kysyi, että anteeksi mikä! Se oli vaikea kirjoittaa ja sana oli tavattava aina. Sana Foelie tuli pitämästäni Blogista ja tarkoittaa jollakin kielellä muskotinkukkaa, joka kuvaa sisustustyyliäni (rosoista, luonnollista, joka maustaa kodin asiakkaan näköiseksi)

No mistä sitten se HIILI?


Hiili kuvastaa myös sisustustyyliäni tehdä ja sisustaa... haluan löytää ensin ytimen (hiilen) ja sitten vasta otetaan Hiili jolla aletaan piirtää. Hiili on mustaa, Hiiltä on ollut aina... kun puu palaa siitä jää aina hiili ja se on ydin eli raamit jonka ympärille ja sen ehdoilla kootaan sisustus :)

Elikkäpä...

Musta on loistava tausta väreille... se korostaa niitä. Hiiltä on ollut aina ja tykkäänkin yhdistää uutta ja vanhaa. Lisäksi ajattelen hiilen sisustuksen ytimenä eli kotina ja siihen ympärille kootaan sitten sisustus, joka kuvastaa asujiaan ja käyttäjiään  sekä tekee kodin/toimiston/jne viihtyisäksi ja käytännölliseksi paikaksi olla ja elää.

Anna siis Sisustus-Hiilelle se ydin niin tehdään siitä käytännöllistä, korostetaan haluamianne asioita ja yhdistetään viiihtyvyys ja toimivuus!

Hiili on monipuolinen ja niin olen minäkin... Tapetoinnit, maalaukset, Stailaukset, sisustusneuvonta ja -suunnittelu, tuotemyynti ja -valmistus ovat osaamistani

Jos sinulla on jo punainen lanka, mutta toteutuksessa tarvitset apua ja ohjausta niin autan mielelläni myös pienempien osasten kokoamisessa yhteen :)


HANKI HITUSEN PAREMPI ARKI HIILESTÄ!


-Henna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!