tiistai 18. marraskuuta 2014

Mikä on sinun lempipaikkasi kotona?


Keinutuoli: Mielestäni meillä kotimme mukavin istuin. Sen paikka vaihtuu tiheään... se on helppo siirtää mihin vain ja takan eteen sen yleensä siirränkin, kun takassa on tuli!

Kierrätys on asia, joka on lähellä sydäntäni. Tarinat tuotteiden takana kiehtovat, uuden ja vanhan yhdistäminen tuo vaan sisustukseen sitä jotain.

Tuotteiden käyttötarkoituksiakin voi miettiä uudelleen aika ajoin. Entinen käyttöesine voi jäädäkin sisustukseen koristeeksi, tuomaan kaivattua kerroksellisuutta ja pienen palan muistoja menneestä.

Vanhan autiotalon ulkorakennuksessa ystäväni kanssa kolutessani törmäsin noihin vanhoihin suksiin en edes tajunnut kuinka tärkeäksi osaksi sisustusta ne meillä päätyvätkään... Niistä on tullut minulle tärkeät ja hei ovat muuten kotimaiset.

Kiikkutuoli on tori.fistä ja kynttelikkö kirpputorilta... toisen sisustuksessa ylimääräinen asia voi olla toisella se puuttuva piste Iin päältä, joka viimeistelee sisustuksen.


-Henna-

2 kommenttia:

  1. Hauska sattuma lukiessani tätä tekstiä juurikin kiikkutuolissa, jonka hilasin tähän takan eteen. Ulkona on nyt 15 astetta pakkasta! Mukavaa vuoden vaihdetta ja Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palasimme Joulun vietosta pohjoisesta Kuusamosta, jossa lähtiessä toissapäivänä oli pakkasta 28 astetta ja nyt kotona pakkasta 21,5 astetta! Villasukat ja viltti sekä tuli takassa ne parhaat kaverit tällä pakkasella :) ja tietenkin kiikkutuoli :) Ihanaa Uutta Vuotta myös sinulle Minna!

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi!