perjantai 18. syyskuuta 2015

Lauantaina suuntasin Pieksämäen Hyvä Koti sisustusmessuille 2015 katsastamaan uutuuksia...

HyväKoti Sisustusmessut Pieksämäellä

12.9 Lauantaina 10-16

 
 

Hyvä Koti Sisustusmessut järjestettiin vanhoilla veturitalleilla ja tilat olivat niiin hienot! Arkkitehtuuri miellytti silmääni kovasti. Holvikaaret, lasipinnat sekä tiilet ja metalli... VAU! Tilat olivat viimeisen päälle! Pieksämäellä näissä tiloissa olisi potentiaalia vaikka millaisiin tapahtumiin. Tapahtuman järjestäjä oli Pieksä Ry.

Messuosastoja olisi saanut olla enemmänkin, ja kahvion tarjonnassa on parantamisen varaa, mutta ainahan näistä opitaan...luulenpa, että ensi vuonna kaikki saavat kahvileipänsä.

Osastoilla oli kivoja tuotteita myynnissä ja kyllä ihania tuotteita tarttuikin mukaan. :)

Peltosen puutarha

Voi vitsi miten ihanasti laitettu osasto ja kivoja juttuja syksyn kukka-asetelmia koristamaan!
 
Omia hankintoja Mini luistimet sisälle puusuksia koristamaan. Pienenpieni lintu ja minitalo kukka-asetelmaan verannallemme. (Kuvia päivitän tänne kun istutus tehty)


 

TaitoShop

Ihanat "kansakoulutaulu" tyyppiset taulut, pyyhkeet jne.! Hankkimatta jäi puutteellisen seinäpinnan takia, mutta voipi olla, että myöhemmin löytää vielä tiensä tavalla tai toisella keittiötämme koristamaan! Sarjaan kuului muitakin tuotteita mm. Keittiöpyyhkeet Klikkaa sivuille TÄSTÄ

SaniMari-Marimekko


Oiva/Siirtolapuutarha-muki Räsymatto: Musta/Pinkki Ihanan raikas uutuus
Marimekolla paljon muitakin ihania uutuuksia tähän syksyyn :)

Erikoispuu- Parkkinen


Osastolla aivan ihana pianonkoskettimia muistuttava saunanjakkara :)
Käy ihmeessä tutustumassa verkkokauppaan TÄSTÄ


Stemma ja Industrial-sarja

Veturitallin seinän tiilimateriaali sopi tämän sarjan kanssa kuin nenä päähän :) Erityisesti mieleeni jäi olohuoneenpöytä! Klikkaa Stemmaan TÄSTÄSamalla reissulla pistäydyin Pieksämäellä Kirpputoreilla Veturi ja Feria, joista niin ikään pientä lähti mukaan!

Messujen pienilintu ja minitalo löytävät kotinsa syysistutuksesta Verannallamme ja pienet luistimetkin löysivät paikkansa puusuksien koristeena ja kuvia laitan kun saan Istutuksen tehtyä  =)

-Henna-
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!